Podmienky pre startup spoločnosti na Slovensku - Chovancová, Božena
Vyhodnotenie súčasného stavu startup prostredia na Slovensku a návrh zmien v ekonomicko-legislatívnej činnosti, ktoré prispievajú k tvorbe optimálnejších podmienok na takúto formu podnikateľskej činnosti.