Miera kapitalizácie pri ohodnocovaní finančných investícií v teórii a v znaleckej praxi na Slovensku - Hrvoľová, Božena
Analýza možnosti stanovenia miery kapitalizácie v literatúre, hlavne anglosaskej, ktorá vychádza zo skúseností vyspelých kapitálových trhov. Obmedzenia a problémy, s ktorými sa stretávajú znalci v konaní podľa právnych noriem upravujúcich znalckú činnosť.