Analýza možností rozvoje kongresového turismu v Orlických horách a Podorlicku - Chaloupská, Pavlína
Cieľom príspevku bola analýza súčasného stavu kongresového cestovného ruchu v oblasti Orlických hôr a v Podorlicku a na základe analýzy diskutovať o možnosti ďalšieho rozvoja na vymedzenom území. Analýza sa uskutočnila na základe cielených rozhovor so súkromnými subjektmi a dotazníkového priekumu medzi usporiadateľmi produktov kongresového cestovného ruchu v roku 2016.