Nezamestnanosť absolventov slovenských vysokých škôl v roku 2016 - Blanár, František
Základné údaje o nezamestnanosti absolventov slovenských vysokých škôl v roku 2016. Údaje sú prezentované z hľadiska dĺžky evidencie ako uchádzača o zamestnanie, stupňa ukončeného terciárneho vzdelania, skupiny študijných odborov a vysokej školy.