IFRS 17 - odpočet běží - Svoboda, Karel
Implementácia štandardu IFRS 17 regulujúceho účtovanie poistných zmlúv od 1.1.2021. Väčšina poisťovacích skupín už pracuje na posudzovaní dopadu alebo na samotnej implementácii. Problémy s prechodom na nový štandard a príprava naň (dáta, systémy a procesy). Možnosti systémového riešenia IFRS 17. Rozhodovací strom pri prechode na IFRS 17.