Prelomový rok poisťovní a ich klientov
Prvý január 2018 bude kľúčový pre slovenské poisťovne. Do platnosti vstúpi viacero nariadení aj legislatívnych noriem. Hlavným dôvodom je nariadenie o dokumentoch s kľúčovými informáciami pre štruktúrované retailové investičné produkty a investičné produkty založené na poistení. Názory poisťovní, NBS a odborníkov na zmeny v praxi.