Vplyv parametrov znalostného transferu na socioekonomický rozvoj Slovenska - Kintler, Jakub, 1979-
Definícia pojmu znalostný transfer a identifikácia jeho kritických parametrov. Komunikácia v procese vysokoškolského vzdelávania. Význam rétoriky v pedagogickej praxi. Previazanosť socioekonomického rozvoja regiónu a krajiny so vzdelanostnou štruktúrou spoločnosti. Porovnanie kritických faktorov znalostného transferu na základe rétorických schopností subjektov komunikácie - výsledky empirického prieskumu v rámci výučby ekonomických predmetov na niekoľkých slovenských vysokých školách.