GDPR, a co dál? - Šup, Libor
Prognóza vývoja implementácie GDPR po máji 2018. Opis legislatívnych, procesných a technických činností, súvisiacich s implementáciou. Možnosti zneužitia GDPR pre nekalé praktiky. Úloha dozorných orgánov pri riešení konkrétnych sporov v oblasti ochrany osobných údajov.