Educational and communication support for globalized development strategies by profiling graduates in the field of economics and business management - Majerník, Milan, 1952-
Udržateľný rozvoj vo vysokoškolskom prostredí. Akčný plán pre vzdelávanie a vzdelávanie pre trvalo udržateľný rozvoj. Inovovaný profil absolventa v odbore Ekonomika a manažment podniku (3.3.16). Návrh študijného programu Integrovaný manažment podniku. Výsledky na základe viacročného výskumu na košickej Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave.