Ani najlepší produkt sa nepredá sám - Miša, Dominik
Rozhovor s brand manažérom siete predajní Baťa, Jánom Janšíkom o koncepte firmy Baťa. Pozitívny a negatívny vplyv pri predaji obuvi. Trend personifikácie ako budúcnosť obuvy. Vizitka firmy Baťa.