Empirická verifikace exportní funkce s akcentem na vliv kurzu české koruny k euru - Mandel, Martin
Verifikácia úlohy menového kurzu v alternativných modeloch exportných funkcií a odpoved na otázku, či depreciacia kurzu českej koruny môže mať priaznivé dopady na reálný export tovarov a služieb v krátkodobom a dlhodobom období.