Specifics of family businesses and problems of their financing - Srovnalíková, Paulína
Analýza rodinného podniku. Rozdiely medzi rodinnými podnikmi a problémy ich financovania. Podnikateľské aktivity rodinných podnikov a ich hospodárske výsledky. Zamestnávanie rodinných príslušníkov, problémy s dedením v rodinných podnikoch, inštitucionálna podpora rodinného podnikania a získavanie finančných prostriedkov pre novovytvorené a existujúce rodinné podniky.