Proaktívny prístup k tvorbe súkromných dôchodkových úspor: kľúčové determinanty - Pastoráková, Erika, 1972-
Súčasný stav a očakávania v oblasti tvorby súkromných úspor v dôchodkových systémoch krajín Európskej únie. Prehľad existujúcej literatúry viažúcej sa k tvorbe súkromných dôchodkových úspor a k determinantom vplývajúcim na aktívne rozhodovanie sa jednotlivcov v tejto oblasti.