Preferences of Slovak consumers on eating edible insects - preliminary study - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Výhody konzumácie jedlého hmyzu z ekonomického a zdravotného pohľadu; zvyklosti jeho konzumácie vo svete. Administratívne prekážky konzumácie jedlého hmyzu a európska legislatíva. Analýza preferencií slovenských spotrebiteľov v súvislosti s jeho konzumáciou.