<The> Specifics of Marketing of Third Sector Non-profit Organizations - Bukovová, Sylvia, 1959-
Charakteristika marketingu neziskových organizácií (NO) - sociálneho marketingu. Nutnosť marketingu NO pri získavaní finančných zdrojov. Porovnanie marketingu neziskových a ziskových organizácií. Charakteristika 7P v marketingu NO.