Assessing the Performance of a Marketing Approach Based on Customer Segmentation - Hrušovská, Dana, 1964-
Segmentácia ako konkurenčná výhoda. Hodnotenie marketingovej výkonnosti založené na segmentácii zákazníkov. Vyhodnotenie prieskumu uskutočneného v spoločnostiach v Slovenskej republike v roku 2016 s dôrazom na prieskum celkového počtu zákazníkov a počtu nových zákazníkov, ako je frekvencia používania indikátora počet nových zákazníkov, význam pre podnik a spôsob hodnotenia.