Consumption of Slovak households in relation to the quality of life in terms of globalization - Holková, Vieroslava
Analýza spotreby vo vzťahu ku kvalite života na základe peňažných výdavkov slovenských domácností rozdelených do troch kategórií. Vytvorenie čiastočného obrazu o formovaní kvality života z hľadiska zmien v spotrebe a predpoveď možného vývoja.