Post akvizičná etapa v integrácii podnikov - Polednáková, Anna, 1957-
Spájenie podnikov, akvizícia alebo fúzia, prináša zmeny organizačnej štruktúry,integráciu systémov, procesov, postupov, stratégií a integráciu ľudí. Vplyv kultúrnej odlišnosti na integračný proces spájaných podnikov.