Znižovanie fluktuácie prostredníctvom budovania zamestnávateľskej značky spoločnosti - Kováčiková, Kristína
Personálny marketing ako podstatná súčasť stratégie spoločnosti. Zmeny na trhu práce. Zmena preferencií zamestnancov pri výbere zamestnania. Význam reputácie spoločnosti. Nástroje budovania zamestnávateľskej značky.