Chceme ľudí baviť - Halasová, Henrieta
Rozhovor s riaditeľom spoločnonosti Zľavomat.sk, Alešom Mlátilíkom, ktorý zo zľavového portálu urobil zážitkový portál. Zľavomat smeruje k monopolu a v najbližších rokoch sa bude zameriavať na inšpirácie, jednoduchý nákup, personalizáciu a kvalitu. Vývoj a vízia spoločnosti.