Využitie vybraných modelov dynamického stanovenia hodnoty ľudského kapitálu v podnikovej praxi - Kintler, Jakub, 1979-
Ľudský kapitál podniku ako integrálna súčasť jeho intelektuálneho kapitálu. Modely stanovenia hodnoty ľudského kapitálu podniku. Využitie modelu HEVA a Morseho modelu v podnikovej praxi.