Vianoce sú dvakrát do roka - Petrášová, Michaela
Knižný trh na Slovensku je za posledné roky stabilný. Spotrebitelia považujú knihy za drahé a prémiové a kupujú ich najmä na Vianoce. Tlačená kniha má perspektívu, nachádza uplatnenie nielen obsahom, ale aj obalom a technologickým vyhotovením. Predaj kníh cez internet nie je dominantou formou predaja. Kniha sa môže dobre predávať, ak zaujme na sociálnych sieťach.