Trends in Management of Human Resources in Context of Social Innovation of Small and Medium-sized Enterprises - Jankelová, Nadežda, 1966-
Analýza využívania nových trendov v riadení ľudských zdrojov v podmienkach vybraných malých a stredných podnikov SR v kontexte sociálnych inovácií. Zhodnotenie situácie v ich uplatňovaní v týchto subjektoch. Prezentácia časti získaných výsledkov o uvedenej problematike.