<The> Effectiveness of the Competition of Internet Interviewers in the Context of Social Approach - Kissová, Jana, 1979-
Efektívnosť hospodárskej súťaže. Vymedzenie trhu internetových prehliadačov. Google Chrome. Internet Explorer. Mozilla Firefox. Opera. Safari. Microsoft Edge. Vývoj trhových podielov internetových prehliadačov. Meranie koncentrácie internetových prehliadčov. Sociálny rozmer internetových prehliadačov.