Evaluation of Innovation Support from EU Funds in the Manufacturing of Wood and Wood Products in the Slovak Republic - Šipikal, Miroslav, 1976-
Účinnosť kohéznej politiky Európskej únie. Jej vplyv na konkurencieschopnosť podnikov v sektore výroby dreva a výrobkov z dreva na Slovensku v období rokov 2007 - 2013.