[Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku] - Lacková, Alica
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá poskytuje súbor poznatkov a návrhov odporúčaní na zlepšenie stavu súčasnej situácie v oblasti skúmania sortimentu potravín.