Sustainability in the steel industry - Okasová, Zuzana, 1988-
Analýza úrovne udržateľnosti oceliarskeho priemyslu. Použité vedecké metódy: analýza, syntéza a analógia. Charakteristika trvalo udržateľného rozvoja, jeho ciele a súvislosť s praxou. Integrácia sociálnych a environmentálnych cieľov do rámca oceliarskeho priemyslu.