Vývoj podnikateľského prostredia v krajinách V4 - Bruothová, Michaela, 1979-
Pojem podnikateľské prostredie. Indexy hodnotenia podnikateľského prostredia. Vybrané inštitúcie a indexy hodnotenia podnikateľského prostredia. Vývoj Indexu globálnej konkurencieschopnosti krajín Vyšehradskej štvorky. Vývoj Indexu ekonomickej slobody krajín V4. Hodnotenie kvality podnikateľského prostredia Vyšehradskej štvorky.