Applying Benford´s law in financial statement analysis - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Výsledky dosiahnuté pri uplatnení Benfordovho zákona na všetky účtovné údaje z účtovných kníh, v účtovnej závierke, z výkazu o DPH. Možné použitie na špeciálne skúšky štátnych orgánov. Efektívny nástroj na zisťovanie anomálií vo finančných výkazoch a výkazoch DPH v slovenských podmienkach.