Performance Indicator in the Countries of V4 - Hajduová, Zuzana, 1974-
Problematika inovácií formulovaná v roku 2005 stratégiu Európa 2020 s dôrazom na rozdiely medzi vybranými krajinami V4 v zmysle celkového objemu nákladov vynaložené na tieto činnosti, ich štruktúru a iné čiastočné indikátory.