Kontroly v systéme podvojného účtovníctva 3. časť - Bartošová, Viera
Rámcová účtovná osnova pre podnikateľov, ktorá má v metodike podvojného účtovníctva funkciu hlavného navigátora pri zaznamenávaní účtovných prípadov. Správne vedené účtovníctvo nie je možné bez jej dôkladného poznania a bez ovládania formálnych pravidiel zápisu na rôzne typy účtov.