Securities as the subject of accounting in business entities - Lepieš, Matej, 1986-
Súčasný stav cenných papierov v rámci nadnárodného dojednania a podľa modifikácie v Slovenskej republike. Nadnárodná úprava uplatňovaných IFRS (International financial reporting standards) v Európskej únii. Právne predpisy upravujúce jednotlivé druhy cenných papierov na účely účtovníctva, ako je klasifikácia, oceňovanie, vykazovanie a zverejňovanie podľa jednotných IFRS.