Can employers and educational institutions learn more about their candidates through analyzing their heroes? - Šajgalíková, Helena
Prezentácia výsledkov prieskumu o súčasných hrdinoch, ktorý ovplyvňujú správanie žiakov na základných školách. Prieskum zahŕňal niekoľko skupín žiakov 4. ročníka a 8. ročníka z troch základných škôl na Slovensku. Modely správania. Najviac obdivované kategórie hrdinov: rodinní príslušníci a priatelia (najmä v rómskej komunite).