Zmeny pre oblasť účtovníctva prijaté Európskou úniou uplatniteľné na účtovné obdobia začínajúce od 1.1. 2016 a neskôr - Mokošová, Daša, 1979-
Nariadenia prijaté Európskou komisiou, ktoré ovplyvnia vykazovanie údajov z účtovníctva za účtovné obdobie začínajúce od 1. januára 2016 a neskôr boli vydané koncom roka 2015 a následne k nim pribudli ďalšie nariadenia prijaté koncom roka 2016.