Zmeny v IAS 16 a IAS 41 v súlade s Nariadením Komisie (EÚ) č. 2015/2113 uplatniteľné pre účtovné obdobia začaté od 1.1. 2016 a neskôr - Mokošová, Daša, 1979-
Prijaté zmeny pre IAS 16 Nehnuteľnosti a zariadenia a IAS 41 Poľnohospodárstvo.