<The> Evolution of socioeconomic inequalities in mortality in nine metropolitan areas [fact sheet] - Borrell, Carme
Analýza vývoja socioekonomických nerovností v úmrtnosti v deviatich európskych mestských oblastiach pred a po finančnej kríze v roku 2008.