Vodohospodárska bilancia z hľadiska zdrojov závlahovej vody v rámci plánov integrovaného manažmentu povodí Slovenska - Adam, Štefan
Vodná politika EÚ. Závlahy a potreba vodných zdrojov. Sucho a nedostatok vody v povodí. Pôdne, hydrologické a hydrogeologické sucho.