Výdrž - podstatná črta líderstva - Fernandes, Owen Patrick
Líderstvo sa buduje denne a tak si vyžaduje veľa výdrže. Tak ako všetky ostatné zručnosti, aj výdrž si človek môže budovať, ak na tom bude pracovať. Vynikajúcim príkladom líderskej výdrže bol napr. politik Samuel Adams. Spôsoby, ako prekonať všetky príkoria, ktoré sa vyskytnú pri krízach. Štyri typy rozumných obmedzení, ktoré lídri využívajú pre dlhodobý úspech.