Motivácia pracovníkov: dopúštate sa reifikačnej chyby?
Organizácia sa reifikačnej chyby dopúšťa, keď mylne predpokladá, že môže s abstraktnými konštruktmi narábať ako s vecami. Veľmi často k tomu dochádza pri motivácii. Preto je potrebné, aby si firma overila, že odstránila všetky kontextovo závislé prekážky.