Trendy v riadení ľudského kapitálu, ako ich ukázal rok 2017 - Moore, Ken
Vedomosti, zručnosti a schopnosti, ktoré by mal profesionál v manažmente ľudského kapitálu zvládnuť, aby dokázal využiť hocijaký z trendov, ktoré sa v jeho špecifickom odvetví možno objavia.