Ako spoľahlivo urobiť odmeňovací systém nemotivujúcim - Burger, Ivan
Odmeňovací systém podniku má motivovať k výkonnosti, vnútorne má byť vnímavý ako spravodlivý a navonok má byť konkurencieschopný. Variabilná zložka mzdy.