Strategický plán rozvoja podniku - Pružinská, Ivana
Oblasť strategického manažmentu s dôrazom na strategický plán podniku. Plánovanie je prioritou manažérskych úloh, prispieva k dosiahnutiu zámerov a cieľov podniku. Vzťahuje sa na všetky aktivity podniku a umožňuje efektívne vykonávanie podnikových činností. Strategické plánovanie je hlavnou úlohou vrcholového manažmentu podniku.