Sociálne siete ako nástroj marketingovej komunikácie podniku - Straková, Kristína
Nové trendy v marketingu, porovnanie trendov spred 10 rokov a v súčasnosti. Pojmy marketingový mix a komunikačný mix. Internetový marketing / digitálny marketing. Podstata marketingu na sociálnych sieťach.