Účtovná závierka zostavená podľa IAS/IFRS - Žuravčíková, Andrea
História a vývoj IFRS/IAS. Účtovná závierka podľa IFRS/IAS. Výkaz o finančnej situácii (súvaha). Výkaz komplexného výsledku (Výkaz ziskov a strát).