Analýza citlivosti novej produkcie kalkulovanej v súlade s MCEV princípmi - Šoltésová, Tatiana, 1975-
Význam MCEV. Ukazovatele ziskovosti novej produkcie. Modelový produkt kapitálovo-investičného poistenia. Citlivosť VNB a NBM na zmenu predpokladov.