Vplyv vybraných odchýlok od racionality na finančné rozhodovanie investorov - Novotná, Michaela
Behaviorálne financie a odchýlky od racionality. Úroveň racionality pri finančnom rozhodovaní individuálnych investorov a firemných manažérov.