Konkurencieschopnosť a ľudský kapitál - Antalová, Mária, 1952-
Identifikácia schopností ľudského kapitálu pre jednotlivé formy spoločností. Dimenzie ľudského kapitálu: profesijná, sociálna, učiaca sa, znalostná, kreatívna. Sociálna kvalita a ľudský kapitál. Charakteristiky učiaceho sa kapitálu. Metodologické dilemy učiaceho sa kapitálu.