Innovative Approaches in Human Resources Management and Their Influence upon Competitiveness and Succes of Small and Medium Enterprises in Slovak Republic in Conditions of Global Economics - Jankelová, Nadežda, 1966-
Nové trendy a výzvy v riadení ľudských zdrojov v malých a stredných podnikoch na Slovensku. Snaha podnikov uplatňovať výkonové odmeňovanie, participáciu zamestnancov na riadení, tímovú prácu a outsourcovanie personálnych činností.