Public transportation and apartment prices: a hedonic model of Bratislava - Rehák, Štefan, 1974-
Účinky verejnej dopravy na ceny bytov v Bratislave metódou hedónickej ceny. Náš výskum je založený na informáciách z 1334 internetových ponúk bytov na predaj v roku 2016. Základných charakteristiky jednotlivých bytov a budovy, v ktorej sa apartmán nachádza. Vybrané charakteristiky okolia apartmánu a prístupnosť do centra mesta prostredníctvom priemernej doby cestovania verejnou dopravou.