Inovatívne aspekty sociálnych sietí v podnikoch - Jankelová, Nadežda, 1966-
Vplyv sociálnych sietí na podnikovú kultúru. Vymedzenie základných pojmov v oblasti sociálnych sietí a podnikovej kultúry. Nové znaky podnikovej kultúry súvisiace so zmenou zamestnaneckej štruktúry, nástupom generácie Y a ich potrebami a požiadavkami na otvorenosť, transparentnosť, prirodzenú autoritu a podporu kreativity.